Jonkheer Tim de 2e & Adjudant Pepijn

Afgelopen 11 november 2023 om 22:11 kwamen op spectaculaire wijze Jonkheer Tim de 2e en zijn Adjudant Pepijn van J.G. de Melbroekies op. In een bomvol Café de Klos werden ze luidruchtig verwelkomt in de vereniging!

Jonkheer Tim de 2e

Hallo, mijn naam is Tim de Boer. 21 jaar en geboren en getogen in Borne. Ik woon samen met mijn ouders, broertje en zusje in het centrum van Borne.
Ik ben werkzaam als monteur bij Bucon wand- en dakbeplating op industrieterrein het Molenkamp.
In het weekend ga ik regelmatig met een groep kameraden op pad met onze offroad motoren. Dit is een grote hobby van mij.
Mijn vader heeft vroeger bij ‘t iemnschoer gezeten en zit nu bij de Bornsche Bierdrinkers Gilde waar ik zelf ook regelmatig aanwezig ben.
Toen wij gebeld werden kwamen wij net uit de après ski gelopen in Oostenrijk. Zodra wij in Borne terug waren hebben wij na het eerste overleg ook volmondig ja gezegd. Ikzelf was altijd al groot fan van carnaval, maar alleen geen lid van een vereniging. Daarom leek het mij ook heel leuk om carnaval een keer op deze manier mee te maken. Ik vind het geweldig dat ik dit avontuur samen met mijn kameraad en adjudant Pepijn aan kan gaan en wij gaan ons best doen om er voor iedereen een onvergetelijk jaar van te maken.

Adjudant Pepijn

Mijn naam is Pepijn Vestering, 21 jaar, woonachtig in Borne. Borne is echt mijn dorp.
Ik ben timmerman en werk bij Platvoetbouw daarnaast ben ik in opleiding tot uitvoerder.
Motorcross is mijn hobby, daar zijn wij met de kameraden heel fanatiek mee!

Toen Tim en ik gebeld werden kwamen wij net uit de après-ski gelopen in Oostenrijk. Eenmaal thuis aangekomen hebben wij niet lang nagedacht over de vraag of wij jonkheer/adjudant wilde worden, het antwoord was volmondig ja!
Voor mij kwam de vraag erg onverwacht omdat ik zelf nog geen lid was van een carnavals vereniging maar carnaval wel heel leuk vind. Nu ik deze kant van carnaval zie, is een vereniging als de melbuulkes helemaal voor mij gemaakt!
Ik vind het super om dit avontuur met mijn kameraad, Tim de Boer aan te gaan!
Wij hebben er heel veel zin in!

Dit doen wij dan ook onder het motto,

‘Geen genuil, geen gezeur. Samen scheuren wij het carnaval deur!’