Overhandiging hofauto – Autowas Twente/Bleeker

Afgelopen zaterdag 11 januari kregen hofchauffeuse Kaylee samen met  Prins Koen en zijn Adjudanten Danny & Tamara de hofauto overhandigd uit handen van Jochem Boers van Autowas Twente. Wij willen via deze weg nogmaals Autowas Twente en Bleeker bedanken voor de goede service en het ter beschikking stellen van deze prachtige hofauto dit carnavalsseizoen. Daarnaast willen bij Jonge Poerink bedanken voor het bestikkeren.

Klik hier voor de foto’s van de overhandiging deze ochtend.

Dus mocht u uw auto nog gewassen moeten hebben, steun dan onze sponsor en was uw auto bij Autowas Twente.

Autowas Twente

Sinterklaas op bezoek?

Sinterklaas is bijna weer in het land. Wilt u uw kinderen ook verrassen met een bezoek van de Sint en zijn pieten? Neem dan snel contact op met C.V. de Melbuulkes en zorg voor een onvergetelijke avond met uw familie, vrienden of collega’s.

Online inschrijven taxi

Voortaan kun je jezelf heel eenvoudig aanmelden voor alle taxi’s zodat je ook de feesten wat verder weg niet mist.

Ga naar de agenda op de home-pagina of via het menu naar de agenda-pagina. Klik op het desbetreffende evenement. Wanneer opgave taxi hier van toepassing is, kun je jezelf eenvoudig aanmelden via het evenement zelf. De prijs staat hierbij vermeld.

Geef je naam, mailadres en aantal personen op tijdens de registratie. Aan of – afmelden kan tot de dinsdag voor het betreffende evenement. Hierna is aan of – afmelden niet neer mogelijk. Afmelden via een appje naar Niels Rouhof of Martijn Aarsen.

Bij vragen kun je contact opnemen met Niels Rouhof of Martijn.

Tot snel.